​Om mig

Velkommen til Feng Shui Consulting.

Skab succes I dit liv og træd ind I dine vildeste drømme med hjælp fra dine omgivelser.

Min passion for indretning og personlig udvikling samler sig I feng shui. Jeg ønsker at dele feng shui med dig og tilbyder, som en af mine nye tiltag en blog om feng shui.

Spørg mig om alt, del din oplevelser og skriv alt hvad du har på hjertet. Jeg byder ind med erfaringer, tips og ideer og små pusseløjerlige historier fra mit liv. Glæder mig til at få bloggen op og køre og høre fra dig.

For at skabe forandringer I livet, skal der ny energi I den måde du tænker, taler, handler, arbejder og lever på. Det sker, når du indretter dig efter feng shui, og jeg fascineres og forundres gang på gang af de resultater som feng shui giver. Feng shui handler kort sagt om samspillet mellem mennesker og omgivelser.

Som feng shui konsulent arbejder jeg både med den ydre feng shui samt den indre feng shui. Denne kombination giver en fantastisk mulighed for at skabe succes samt livskvalitet.

Jeg er uddannet hos dansk Feng Shui i 2004-2005 i klassisk Feng Shui. Uddannet til Feng Shui mester I Feng Shui I det 21. Århundrede I 2006.Holder mig løbende ajour med div. Kurser.

Kontakt mig

​Feng Shui Consulting 

 v/ Jeannette Trampedach

Ved Volden 15,

2680 Solrød Strand

Telefon: 23 61 13 57

​​E-mail: info@fengshuiconsulting.dk