​Referencer

Klinik: Aterion i Solrød Center

"Jeg åbnede min forretning i helt nye lokaler og kontaktede Jeannette med henblik på at få lidt vejledning om, hvordan jeg kunne få det til at se ordentligt ud. Det fik jeg - og langt mere! Meget professionel og gennemarbejdet rådgivning - og udførlig skriftlig dokumentation. Meget let at gå til og skabt ud fra mine behov og ikke mindst mine økonomiske rammer.

Min egen fornemmelse samt tilbagemeldinger fra kunder og andre besøgende har været meget positiv og harmonien og sammenhængen i stilen bliver ofte kommenteret.

Da lokalerne er nye for mig har jeg ikke noget før-og-efter indtryk, men det er helt tydeligt, at hvis ikke jeg holder mig til det anbefalede - i form af planter der visner lidt, møbler der flyttes rundt eller lignende - så har det meget konkret indvirkning på såvel oplevelsen af lokalerne som forretningens omsætning."

Jacob Bøge indehaver af klinikken Aterion i Solrød

Aterion før

Aterion efter

​DFC It-rådgivning Roskilde

Astrid Elken, webdesigner hos DFC IT, en IT-virksomhed i Roskilde. DFC IT blev opmærksomme på at bruge Feng Shui Consulting i juni 2005, da firmaet flyttede til et fælleskontormiljø med mange skiftende samarbejdspartnere.

”Vi laver internetportaler for hovedsageligt det offentlige og har tit møder med sparringspartnere i huset. Så da vi flyttede og skulle indrette helt nye kontorlokaler, fandt vi det hensigtsmæssigt at benytte os af Feng Shui-rådgivning. Vi deler kontorfaciliteter med bl.a. en advokat og et andet IT-firma, og derfor var det godt med rådgivning udefra, så alles behov blev tilgodeset. Vi har bevaret de hvide vægge, men har ladet vores blå logofarver gå igen i indretningen og på visitkort og skilte. På grund af Feng Shui konsulent Jeannette Trampedachs rådgivning har vi også været meget opmærksomme på at få andre farver ind i indretningen og placere møblerne så hensigtsmæssigt som muligt. En del af de gamle møbler har vi genbrugt, andre har vi malet, så de har fået et nyt udtryk, og på den måde, har det ikke været en dyr løsning. Arbejdsmiljøet er blevet rigtigt dejligt og vi får også god respons fra samarbejdspartnere, som kan mærke, at her virkelig er rart at være.”

Før billeder

Efter billeder

Butik: Benetton i København

Kundeinteressen og omsætningen var gået lidt i stå i min forretning. Jeg var derfor interesseret i nogle værktøjer, som kunne forny interessen for butikken. Med rådgivning om farver, interiør og indretning er butikkens atmosfære blevet lettere og lysere og heraf bedre arbejdsmiljø. Jeg oplever også en langt større tilfredshed blandt personalet større engagement og lyst til fortsatte forbedringer. Vi har flere spontane og længerevarende kundebesøg og jeg forventer en omsætningsstigning på op mod 30 procent indenfor det kommende år, når vi har gennemført indretningen af butikken med Feng Shui," siger Hannah Bitsch, indehaver af Benetton på Østerbrogade i København.

I forbindelse med rådgivningen har forretningens indretning fået et løft, både butik og lager. Det har været en meget lærerig og krævende proces som har været al indsatsen værd. Det giver en positiv afsmitning på kunder, personale og omsætning.

Hannh Bitsch, indehaver af Benetton Østerbrogade i København

Før billeder

Efter billeder

Butik: Tune Cykelservice

"Efter du har været her og med din kreativitet lavet min butik om efter Feng Shui systemet, kan jeg oplyse dig, at min omsætning er steget med 72%. Du er virkelig god!"

Rene Ratke, indehaver af Tune Cykelservice


Udpluk af referencer fra private kunder


* København

45-årig mand fra København V

Efter at have læst om Feng Shui, fik jeg i begyndelsen af 2006 lyst til at indrettet min lejlighed efter principperne. Som fuldtidsforfatter bruger jeg meget tid i mit hjem, men følte, at jeg var kørt lidt fast, både kreativt og socialt. Jeg følte ikke rigtig, at min bolig nærede mig og brugte heller ikke rummene optimalt. Boligmæssig er jeg tiltrukket af det minimalistiske og simple-living-agtige - det ”nipsfri” hjem – som er nemt at gøre rent og kun indeholder de mest nødvendige ting, men som alligevel er rart at være i.

Jeannette og Henriette gennemgik under deres besøg hele boligen og gav råd om, hvordan jeg kunne ændre indretningen på en måde, der både var gavnlig og tilførte mig god energi. De kom rundt om både store og små ting, fra dørskiltet til farven på væggene og jeg oplevede dem som uhyre seriøse og dybt engagerede.

De efterfølgende måneder gik jeg systematisk i gang med ændringerne og mærkede omgående de positive forandringer. Mine hvide stuevægge fik en varm tone, mit velstandsområde blev udstyret med et frodigt pengetræ, (og samme uge, oplevede min økonomi en uventet opblomstring!)

Mit soveværelse, som en ven havde omtalt som ’retsmedicinsk institut’, blev shinet op med nye gardiner, et varmt sengetæppe, et stort maleri og en frodig grøn plante. En lang mellemgang blev forsynet med runde tæpper, der lå som øer i en flod. Et roderum blev arbejdsværelse og atelier og sådan kunne man blive ved.

Jeg har nu fået kreativiteten tilbage og skriver løs på en ny roman, og samtidig fremstår min bolig pludselig åben og hel. De før så energiforladte rum, som jeg lukkede dørene til, fordi jeg ikke gad glo ind i dem, har fået liv. Selv min ribbede stuebirk har fået energien tilbage og skyder grønne blade, så det er en lyst at se på.

Jeg må indrømme, at jeg i begyndelsen var en smule tøvende over for konsulenternes forslag, især omkring farverne, men nu hvor jeg har gennemført forandringerne, giver det hele mening. Jeg føler mig enormt godt tilpas i min bolig og er blevet langt gladere. Sværest var det at indrette min søns værelse, vi har eksperimenteret lidt, og ikke alle løsningerne fungerer optimalt, bl.a. fik vi malet væggene i en alt for dyster farve, og der er også et klodset skab, der driller. Men vi har fået en fornemmelse af, hvordan det skal være, og vil arbejde hen mod det i nærmeste fremtid.

 • Solrød, kunde udtaler:
  "Det er utroligt hvad Feng Shui Consulting har gjort for familien.
  Så lille en investering er guld værd. Gid jeg havde gjort det før."

Kunder i nedenstående byer:

 • Jersie
 • Ølstykke
 • Slagelse
 • Karlslunde
 • Havdrup
 • Frederiksværk
 • Tune
 • Frederiksberg
 • Roskilde
 • Birkerød
 • Amager
 • Hellerup
 • Helsingør
 • Nivå
 • Hvidovre
 • Sorø
 • Fuglebjerg
 • Værløse
 • Solrød

​Feng Shui Consulting 

 v/ Jeannette Trampedach

Ved Volden 15,

2680 Solrød Strand

Telefon: 23 61 13 57

​​E-mail: info@fengshuiconsulting.dk